El Mercat de la Independència, en col·laboració amb el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), per mitjà del Centre de Normalització Lingüística de Terrassa i Rubí, organitza un concurs lingüístic en el marc de la campanya “A l’abril cada paraula val per mil”.

BASES DEL CONCURS

Participants

  1. La participació al concurs és gratuïta i oberta a tota la ciutadania.
  2. No podrà prendre part en aquest concurs ni el personal del Mercat de la Independència ni el del CPNL.

Desenvolupament del concurs

1. El concurs es farà del 20 al 29 d’abril del 2022.

2. Per participar-hi, es podrà obtenir una butlleta amb les preguntes a qualsevol de les parades associades del Mercat de la Independència.

3. Per optar a premi, caldrà respondre correctament, en català i en lletra clara, les tres preguntes que es plantegen a la butlleta sobre l’origen de tres mots, la informació sobre els quals estarà impresa en els cartells que les parades tindran exposats. Un cop emplenades les butlletes s’han de dipositar a l’urna, que estarà situada al punt d’informació del Mercat de la Independència, fins al dia 29 d’abril a les 20 h.

4. Totes les butlletes de les persones que hagin respost correctament entraran en el sorteig d’un dels tres premis, patrocinats per les parades del Mercat de la Independència, consistents cada un en una panera de productes del mercat.

5. El sorteig serà públic i es farà el dia 30 d’abril a les 12 h al punt d’informació del Mercat de la Independència. S’extrauran tres butlletes, en una primera ronda, i tres més en una segona ronda que quedaran en reserva -per ordre d’extracció- en el cas que no es pugui contactar amb alguna de les persones guanyadores. Personal del CNL de Terrassa i Rubí supervisarà que les respostes de les butlletes siguin correctes.

6. El personal del Mercat de la Independència es posarà en contacte amb els titulars de les butlletes guanyadores per acordar la data de lliurament del premi. Els noms dels guanyadors es faran públics als llocs web i xarxes socials dels organitzadors del concurs.

Acceptació de les bases

  1. La participació en el concurs implica l’acceptació d’aquestes bases.

Disposicions finals

  1. Qualsevol eventualitat no prevista en les bases del concurs serà resolta pels organitzadors.
  2. Les consultes referents a la participació del concurs es poden fer a través del correu electrònic: mercatindependencia@gmail.com o bé al 608975004 via whattsApp.

Tractament de les dades en aquest concurs

D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades en el corresponent fitxer automatitzat per a la gestió específica de la vostra sol·licitud. El responsable del fitxer és el Mercat de la Independència, on us podeu dirigir personalment o per correu convencional per exercir els drets d’accés, rectificació i cancel·lació de les vostres dades personals.